Denní horoskop LVA na 30. 9. 2022

Lev 30. 9. 2022

Přemýšlíte o změně zaměstnání nebo o nové profesi? Pokud ano, nyní je ten správný čas na přípravu. Pokud jste o tom dosud neuvažovali, může vás nová příležitost překvapit. Možná přejdete ze zákulisní kariéry, jako je bankovnictví, k velmi veřejnému povolání, jako je herectví. Neváhejte kvůli nejistotě. Pokud se vám líbí, co se děje, jděte do toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace vám dodává velmi odhodlanou náladu, pokud jde o romantiku. Pokud máte pocit, že vaše potřeby nejsou uspokojivě naplňovány, budete chtít promluvit a říct, co chcete. Nebudete se však dlouho cítit vyvedeni z míry, protože poté, co spolu podniknete několik zábavných akcí, bude polovina bitvy vyhraná.

Práce

I když dnes nejste v práci, budete na ni myslet díky někomu, kdo vám zavolá a položí vám otázku týkající se práce. Mějte na paměti, že nejste povinni tuto otázku hned zodpovědět. S největší pravděpodobností můžete počkat do pondělí.

Peníze

Nyní vás čeká vzrušující období. S tolika dalšími příležitostmi, jak si vydělat peníze a zvýšit svůj plat, vás může lákat také více utrácet. Klíč k tomu má vaše odvětví zaměstnání. Proč nevyužít spořicí program nabízený v zaměstnání? V některých případech zaměstnavatel dorovná každou vaši ušetřenou korunu. To není špatné.

Zdraví

Je vhodná doba pro povzbuzení různých aspektů vašeho vnitřního já, aby vyšly ze skrytu, a pomohly tak změnit vaše návyky tak, aby odpovídaly vašim skutečným potřebám. Odbourávání starého a přijímání nového je upřednostňováno, a proto je třeba rozvíjet dovednosti pečlivého zacílení a pečlivého následování. Buďte ostražití ve svých zdravých rozhodnutích (rozhodněte se pít velké množství vody!) a buďte ještě ostražitější v otevírání se, abyste se dozvěděli, co je uvnitř.

Přečtěte si také