Denní horoskop LVA na 31. 7. 2022

Lev 31. 7. 2022

Upevněte se v praktické, uzemňující síle dne, která je nejen realistická, ale také flexibilní. Věnujte se detailům a organizujte se, Lvi. Uvědomte si, že možná budete muset trochu změnit svůj směr, abyste se přizpůsobili skupinové dynamice. Snažte se spolupracovat s lidmi kolem sebe, abyste dosáhli společného cíle. Iniciovat pomoc druhých je snazší, než si myslíte, pokud zůstanete soustředění a motivovaní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy můžeme být se svými blízkými jen v tichu, ale dnes je třeba mluvit. Může to být obtížné, protože víte, že jste se v určité záležitosti dostali na velmi těžkou půdu. Musíte udělat ten první krok, abyste překlenuli propast, která jako by se stále rozšiřovala. Využijte své vrozené odvahy a prostě skočte. Nebude to tak zlé, jak se obáváte, a přinese to tolik potřebnou úlevu pro vás oba.

Práce

Někdo se vás pokusí využít jako loutku. Dávejte si pozor na to, aby jiní lidé nevyužívali vašich schopností a nevyzývali vás k činnostem, které nemáte v popisu práce. Vaše vstřícná povaha může rychle říci ano, i když byste ve skutečnosti měli říci ne.

Peníze

Vesmír vás učí, jak přijmout větší odpovědnost za to, jak se promítáte do světa. Někdo dokázal rychleji postoupit na žebříčku díky lepšímu šatníku nebo způsobu mluvení, ale to můžete dokázat i vy. Cvičte sebedůvěru před zrcadlem, dokud se vám to nepodaří. Každý malý kousek pomáhá.

Zdraví

Vaše romantická povaha může být v těchto dnech snadno probuzena. Pohyb planet vám dává možnost do jisté míry oddělit mysl od těla, což vám umožní větší prožitek v těle než někdy převažující emoce. Abyste tento prožitek umocnili, nezapomeňte na pravidelný pohyb a jezte lehká, ale výživná jídla, jako jsou čerstvé saláty nebo sezónní zelenina a ryby. Vaše citlivost vás bude dráždit a pravděpodobně i někoho dalšího!

Přečtěte si také