Denní horoskop LVA na 6. 11. 2022

Lev 6. 11. 2022

Dejte si pauzu od toho, co děláte. Podívejte se, co dělají lidé kolem vás. Zkontrolujte své plány ve vztahu k plánům ostatních a zjistěte, zda existuje způsob, jak spojit síly a zabít více ptáků menším počtem kamenů. Spolupráce místo soupeření je lekce, kterou je dnes třeba zdůraznit. Čím lépe se to dnes naučíte, tím lépe na tom budete zítra.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se rozhodnete, že dnes lásku vynecháte. Můžete cítit intenzivní atmosféru potřeby, která vyzařuje z určité osoby. Blíží se k vám a snaží se vás dostat do kompromitující pozice. Pokud si to nepřejete, nedovolte to. Jste ze silnějšího materiálu, takže buďte vřelí, zdvořilí a příjemní - ale držte si odstup.

Práce

Kolem sebe máte silné opory. Existují vodící světla, která vám pomáhají ukazovat cestu Využijte tyto lidi a zdroje a dostanete se dopředu. Nacházíte se ve výchozím bodě. Vyčistěte svůj stůl od odpadků a začněte něco nového.

Peníze

Harmonický aspekt ovlivňuje váš sektor komunikace novým a možná dramatickým způsobem. Hodně akce, to znamená dopisy, e-maily, textové a telefonní zprávy, se spojí s velkým množstvím rozhovorů. Je to jako dvojitá dávka. Peníze přicházejí, když zpřístupníte své komunikační schopnosti v psaní, mluvení, hraní nebo něčem jiném. Dejte tomu svůj kreativní náboj!

Zdraví

Je třeba vás pochválit za vaši energii! Hodně se mluví o výbušnosti, s níž je vaše znamení spojováno, ale málo často jste chváleni za kvalitu iniciace, kterou přináší a bez níž by naše planeta nemohla přežít. Máte schopnost podněcovat iniciační činy v druhých, a pokud k nim přistupujete se správným záměrem, mohou změnit svět. Dnešní vyrovnání vám dává úžasný kontext, v němž můžete jednat pro větší dobro.

Přečtěte si také