Denní horoskop LVA na 8. 1. 2023

Lev 8. 1. 2023

Ať si přejete cokoli, Lvi, stačí si o to říct a je velká šance, že to dostanete. A je také nejvyšší čas. Zdá se, že v poslední době mimořádně tvrdě pracujete. Určitě si zasloužíte zvýšení platu, ne-li povýšení. Shromážděte své myšlenky a podpůrné důkazy a požádejte o to, co si zasloužíte. Pokud vás trápí touha po větším veřejném uznání, podnikněte ještě dnes kroky k tomu, abyste byli více středem pozornosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není dobré snažit se vynutit si určitý argument, i když máte pravdu a víte, že by to vyřešilo všechny vaše současné problémy. Současná astrální energie vás může povzbudit k tomu, abyste si stáli za tím, co považujete za správné, ale pokud jde o blízký milostný vztah, musíte zkusit jinou taktiku, abyste si to skutečně uvědomili.

Práce

Spojení vašich tvůrčích schopností s velkolepým šarmem a komunikačním talentem dnes vytvoří vítěznou kombinaci, díky níž budete nezastavitelní. Spojte své zdroje a jděte do toho. Uspějete ve všem, do čeho se pustíte.

Peníze

Jste pohotoví a připravení využít nové příležitosti. Panuje disharmonie spojená s dlouhodobou transformací. To znamená, že vaše vztahy, které jsou v současné době otřeseny, nemusí být vždy po ruce, když je potřebujete. Učení se novým dovednostem na vás může mezitím padnout. Věnujte více času domácnosti, opravám a výdajům, aby vše odpovídalo bezpečnostním předpisům.

Zdraví

Vzhledem k tomu, že naše sebeúcta je z velké části závislá na našem tělesném vzhledu, je moudré dbát o své tělesné zdraví. Vaše základní filozofie o zdraví odpovídá vašemu sebevědomí. Záleží na maličkostech. Vlastníte například láhev na vodu, kterou si můžete vzít s sebou, když jedete autem nebo veřejnou dopravou? Používáte dvakrát denně zubní nit, abyste si udrželi zdravé dásně? Do zítřka odpovězte ano!

Přečtěte si také