Denní horoskop LVA na 8. 12. 2022

Lev 8. 12. 2022

Můžete mít pocit, že se blížíte k dramatickému emocionálnímu vyvrcholení v souvislosti s problémem, který berete osobně. Vaše pocity rozdmýchává silná síla, ale to neznamená, že se musíte vymknout kontrole. Zatímco se ve vás tyto emoce hromadí, je tu pevná, stabilní síla, která vám pomáhá zůstat nohama na zemi. Toto záchranné lano je tu vždy, když ho potřebujete, tak mu důvěřujte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Otevřete se člověku, který vás odjakživa přitahoval, ale až do dneška jste se ho báli oslovit. Srdce vám sice možná bude bít o něco rychleji než obvykle, ale možná také zjistíte, že se tentokrát nebudete stydět říct, co potřebujete, nebo udělat, co potřebujete. Jděte do toho!

Práce

Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, místo abyste se ztratili v denním snění. S největší pravděpodobností pro vás dnes nebude těžké udržet se na cestě – ve skutečnosti máte potenciál udělat toho docela dost. Jste schopni dosáhnout více, než si myslíte.

Peníze

Užíváte si příliv energie. V oblasti vašeho horoskopu spojené s cestováním, cizími lidmi, jazyky a kulturami je hodně dynamiky. Pokud jste hledali nové způsoby, jak vydělat peníze, nehledejte v těchto oblastech rychlé a efektivní výsledky. Změna povolání nebo dokonce globální podnikání vám může přinést pořádné peníze.

Zdraví

Současná planetární konfigurace připomíná cíle, které jste si stanovili v dávné minulosti. Vše, čeho chcete dosáhnout v oblasti svého blahobytu, pro vás bude zřejmější. Nyní se můžete dostat k tomu, jaká jsou vaše skutečná přání: Chcete mít více síly? Přejete si lépe spát? Chcete mít více energie, ale konzumovat méně kofeinu? Ať už jsou vaše přání jakákoli, ujasněte si je ještě dnes, abyste měli větší šanci jednat podle nich.

Přečtěte si také