Denní horoskop LVA na 8. 5. 2022

Lev 8. 5. 2022

Možná dnes obdržíte důležité informace. Tato zpráva by mohla mít dramatický dopad na váš život. V důsledku obdržené informace můžete změnit zaměstnání nebo se dokonce přestěhovat do jiné části země. Možná budete nervózní z tak dramatických změn ve svém životě, ale věřte, že jsou k lepšímu. Odvažte se riskovat, Lvi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je snazší strčit hlavu do písku jako pštros, než si přiznat, že se můžete dopustit nákladné chyby. Kvadratura mezi Lunou a Neptunem vás vybízí k tomu, abyste v rozhodnutí, které právě zvažujete, viděli možnost romantické katastrofy. Než řeknete ano, ujistěte se, že jste skutečně při smyslech. Nenechávejte to viset ve vzduchu, dokud nebude příliš pozdě.

Práce

Cítíte se mimořádně citliví, více než obvykle, jakákoli malá zmínka o práci vás pravděpodobně přivede do negativní nálady. Pokud je to skutečně váš volný den, užijte si ho a vyhněte se jakýmkoli diskusím o práci. Pokud pracovat musíte, buďte v klidu.

Peníze

Možná se cítíte dospělejší, pokud jde o způsob, jakým nakládáte s penězi. Rizikové investice vás již nemusí přitahovat. Místo toho byste se mohli poohlédnout po akciích, dluhopisech a dalších nástrojích s konzervativnějším pohledem na věc. Aspekty ukazují, že váš společenský život může náhle a nečekaně explodovat pozvánkami. Snažte se vše vybalancovat s grácií a vyrovnaností.

Zdraví

Vaše tendence souhlasit s tím, co dělají ostatní, ve vás někdy může vyvolat dojem, že to, co je dobré pro skupinu, je dobré i pro vás, a to prostě není pravda. Každý z nás má svůj individuální recept na zdraví a je na každém z nás, abychom ho objevili a důsledně se jím řídili. Naplánujte si na tento týden několik jídel, která si připravíte doma. Možná budete chtít přizvat ostatní, aby se k vám připojili, pokud to bude možné, ale v hloubi duše vězte, že to děláte pro sebe.

Přečtěte si také