Denní horoskop LVA na 9. 12. 2022

Lev 9. 12. 2022

Experimenty s počítači nebo jinou technologií mohou odhalit skrytý talent, o kterém jste nevěděli. Mohli byste se rozhodnout, že budete na rozvoji této dovednosti pracovat, protože by vám mohla otevřít dveře, které by zvýšily váš příjem. Přátelé by vám mohli pomoci buď s touto, nebo s jinými záležitostmi. Ke konci dne se budete cítit soustředěnější než dříve.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ztratíte se ve zbožných přáních a fantazii. Pokud se vaše srdce upíná k jedné výjimečné osobě, můžete se přistihnout, jak trávíte hodiny přemýšlením o všech úžasných věcech, které byste mohli dělat, o místech, kam byste se mohli podívat, a nakonec o vaší společné budoucnosti. Než však začnete přemýšlet tak daleko dopředu, musíte stát na pevnější půdě.

Práce

Vaše nápady jsou dnes vynalézavější a pokrokovější než obvykle, a tak věnujte pozornost zábleskům geniality, které vás během pracovního dne napadnou. Tyto nápady vás mohou dovést poměrně daleko, pokud se chopíte iniciativy k jejich správné realizaci.

Peníze

Užíváte si příliv energie. V oblasti vašeho horoskopu spojené s cestováním, cizími lidmi, jazyky a kulturami je hodně dynamiky. Pokud jste hledali nové způsoby, jak vydělat peníze, nehledejte v těchto oblastech rychlé a efektivní výsledky. Změna povolání nebo dokonce globální podnikání vám může přinést pořádné peníze.

Zdraví

Jakmile si stanovíte vlastní zdravotní cíle, budete nevyhnutelně porovnávat své zdravotní návyky s návyky ostatních lidí. Na začátku je to přirozené a může to být povzbuzující nebo odrazující. Cílem je skutečně soustředit se na sebe a zdržet se srovnávání nebo odsuzování. Prostě berte sebe a své cíle vážně. Pokud vám to pomůže, napište si své záměry na celý den a večer si je odškrtněte. Za zdravé chování se odměňte  třeba příjemnou bublinkovou koupelí!

Přečtěte si také