Denní horoskop PANNY na 9. 1. 2023

Panna 9. 1. 2023

Očekáváte návštěvu, Panno? Pokud ano, možná propadnete panice, protože váš dům není tak čistý a krásný, jak byste si přáli. Možná budete v pokušení vzít koště, mop a kbelík a prohnat to tu jako cyklon! Nesnažte se toho dělat příliš mnoho. Vašim hostům bude jedno, jestli je v nevyužívané zadní ložnici nepořádek, nebo ne. Budete chtít mít dostatek energie na to, abyste si užili jejich společnost. Dávejte na sebe pozor!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V dnešní době není mnoho způsobů, jak se vám může něco nepodařit. Vzhledem k planetární energii však můžete riskovat, že náhodou řeknete špatnou věc ve špatnou chvíli nebo pronesete tu jedinou poznámku, které se všichni ostatní citlivě vyhýbají. Problémem je váš nedostatek taktu. Pokud to zvládnete, můžete trefit jackpot.

Práce

Dnes budete frustrovaní a naštvaní, když si všimnete, že jiní lidé dostávají ocenění, které si podle vás zasloužíte vy. Místo toho, abyste se kvůli této záležitosti rozčilovali a žárlili, promluvte si s nadřízenými o tom, co můžete udělat pro to, abyste si tyto odměny příště zasloužili také.

Peníze

Pro vás je tento týden spojen s tím, že vaše práce je nyní o něco méně uspokojivá. Možná se nebudete moci spolehnout na to, co vám bylo řečeno v minulosti, takže si budete muset udělat nějaké náhradní plány. Cesta k vašim snům vede přímo přes vaši mysl a nápady. Využijte je ve svůj prospěch!

Zdraví

Probouzet se s dobrým pocitem je pocit k nezaplacení. Chcete-li si ho dopřát častěji, věnujte si před spaním zvýšenou péči. Čistěte si zuby zubní nití a kartáčkem, dbejte na dostatek vody během večeře, abyste během noci správně strávili jídlo, a zkuste si před spaním udělat jednoduchý strečink, aby se vaše tělo při odpočinku hlouběji uvolnilo. Dbejte také na to, abyste se hned ráno napili vody, a pokračovali tak ve zdravém procesu trávení.

Přečtěte si také