Denní horoskop RAKA na 1. 4. 2023

Rak 1. 4. 2023

Raku, nyní máte k dispozici větší množství fyzické vitality, tak ji využijte a pořádně své tělo procvičte. Dobře se najezte a vyhněte se tučným a slaným jídlům. Doplňujte sacharidy, bílkoviny a čerstvé ovoce a zeleninu. Díky vysoké energii toho můžete hodně dosáhnout. Uvědomte si, že vaše emocionální stránka může být mimořádně citlivá, takže si dávejte pozor na konflikty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska může zasáhnout silně a vášnivě na mnoha místech, že byste tomu ani nevěřili. Energie tohoto dne vás nutí cítit Amorův šíp, který proniká vaším srdcem kdekoli od čekárny v místním zdravotním středisku až po skupinovou terapii, kde obnažujete svou duši. Bude to hluboký zážitek, takže si dnes ráno nezapomeňte vyčistit zuby.

Práce

Nyní je vhodná doba jít v něčích stopách. Vyberte si svůj vzor a následujte ho. Nebojte se mu nebo jí položit otázky týkající se cílů, zvyků a toho, jak se dostali tam, kde jsou nyní.

Peníze

Ve vašem pracovním životě se toho děje tolik, že se možná budete muset chránit před tím, abyste se stali zaneprázdněnými nebo zahlcenými. Přesto se vám naskýtají možnosti, jak si vybudovat vlastní malé impérium. Váš vliv se rozšiřuje v rámci skupin, a proto se ujistěte, že vaše poselství je vybroušené a připravené. Peníze následují, když jste věrní tomu, kdo jste a co chcete říct.

Zdraví

Myslí si o vás někdy lidé, že jste příliš vážní? Pokud to slyšíte příliš často, přirozenou reakcí by bylo brát to jako kritiku – vždyť se jen snažíte porozumět sobě i druhým. Ostatní lidé možná ve skutečnosti vyzdvihují vaši obětavou povahu pomáhat potřebným a pracovat pro nějakou věc. Abyste svou vnitřní přirozenost propojili s vnějším děním, poohlédněte se pokud možno po skupinových sportovních aktivitách, které jsou prospěšné pro nějakou věc.

Přečtěte si také