Denní horoskop RAKA na 10. 7. 2022

Rak 10. 7. 2022

Dnes by k vám mohla přijít zvláštní komunikace, Raku. Zavěšené nebo prázdné e-maily by vás mohly přimět k zamyšlení, kdo je dotyčná osoba a co od vás chce. Pravděpodobně to bude způsobeno spíše problémy s telefonními linkami nebo internetovým připojením než čímkoli jiným, takže neztrácejte čas starostmi. Pokud si myslíte, že víte, kdo se vás snaží kontaktovat, počkejte do zítřka a kontaktujte ho nebo ji.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální prostředí by mohlo způsobit, že vybuchnete kvůli určitému problému týkajícímu se milostného partnera. To však pravděpodobně není nejlepší způsob, jak se s touto situací vypořádat, i když se vám může dočasně ulevit. Pokud žárlíte na pozornost, kterou váš současný partner věnuje jinému, pak vyvolání scény situaci jen zhorší. Nejprve se zastavte a zamyslete.

Práce

Vaše celková nálada je docela dobrá, ale komunikace s ostatními se zdá být špatná. Místo toho, abyste se dostali k jádru problémů, tancujete kolem nich. Místo toho byste měli proniknout přímo k jádru věci. Budete za to pochváleni.

Peníze

Vzhledem k tomu, že tento týden ovlivňuje váš peněžní dům tolik planet, můžete být v pokušení utéct a schovat se. Vesmír se však soustředí na váš dům peněz a hodnot, a proto se po vás chce, abyste byli zodpovědnější za to, jak vyděláváte peníze. Rovněž jste vyzýváni, abyste byli mnohem sdílnější, pokud jde o vaše peníze.

Zdraví

Dar zraku vám obvykle slouží obzvlášť dobře. Pečujte o svůj přirozený zrak pomocí zdrojů vitaminu A a beta-karotenu. Netřete si oči, pokud jsou unavené nebo vás svědí. Existují lepší způsoby, jak najít úlevu. Používejte jemný oční hydratační krém na pokožku kolem očí. Noste sluneční brýle, abyste zabránili poškození očí sluncem (ano, zejména při silném oslnění). Váš zrak je dar - používejte ho, abyste viděli a konali dobro ve světě.

Přečtěte si také