Denní horoskop RAKA na 11. 6. 2022

Rak 11. 6. 2022

Realita není vždy tak vzrušující, jak byste si přáli, Raci. Není to ale proto, že si realitu vykládáte určitým způsobem? Málokdy se na věci díváte podrobně, protože vás detaily v podstatě nezajímají. Když se však rozhlédnete kolem sebe, zjistíte, že se před vašima očima právě odehrávají detaily skutečně velkolepé události. Nasaďte si nová skla do brýlí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemá smysl se skrývat, pokud jde o jednu konkrétní osobu, a doufat, že si vás přesto všimne. Současná astrální konfigurace naznačuje, že jsou více než odhodláni s vámi mluvit, protože mají vnitřní pocit, že byste si spolu velmi dobře rozuměli. Proč nejste odvážní a nezkusíte to? Právě teď nemáte co ztratit.

Práce

Dnes pocítíte velký tlak ze strany někoho nebo něčeho. Tato síla po vás chce, abyste změnili pracovní tempo. Nebraňte se nutně této myšlence. Nacházíte se v kritickém bodě, kdy je pro vás prospěšné naslouchat druhým.

Peníze

Přestaňte se schovávat za e-maily a textové zprávy. Telefon je někdy fajn, ale aby si vás někdo zapamatoval, je lepší přitlačit na pilu. Setkání s novými klienty ve společenském prostředí může vést k rychlejšímu prodeji, zatímco setkání se stávajícími kolegy může budovat týmovou spolupráci. Možná máte pocit, že jste nějak pozadu, ale jste přesně tam, kde potřebujete být.

Zdraví

Máte silný sklon hledat pravdu a intenzita tohoto hledání může být často pro duši velmi náročná. Je důležité zmírnit svou úzkost, i když ji na vědomé úrovni nepoznáte. Hluboká relaxace by měla být pravidelnou součástí vašeho zdravotního režimu. Masáže, parní lázeň a sauna jsou prastaré praktiky, jejichž cílem je uvolnit tělo a umožnit svěží perspektivu, která povzbudí duši. Co jste pro sebe v poslední době v tomto ohledu udělali vy?

Přečtěte si také