Denní horoskop RAKA na 12. 12. 2022

Rak 12. 12. 2022

Zdá se, že základ vašich sociálních ambicí dostal v poslední době trochu zabrat. Planetární energie by vám měly dodat nové touhy. Mohou být skromnějšího charakteru, ale to neznamená, že nebudou důležité. To, co vás motivuje v profesní oblasti, bude zdravější a méně egoistické. V konečném důsledku půjde o pozitivní, uspokojivý vývoj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři mohou mít v rukávu v tuto chvíli řadu překvapení. V okolí dnes panuje úžasný pocit harmonie a všeobecného štěstí. Pokud máte vůbec něco k projednání, myslete na budoucnost. Oba jste nyní naladěni optimisticky, a tak si nastavte vysoké cíle. Využijte tohoto příznivého období.

Práce

To, co ostatní považují za špatné nebo nežádoucí, může být přesně ta kariérní příležitost, kterou jste hledali. Je pravděpodobné, že v něčem, co ostatní zavrhnou bez druhého pohledu, spatříte obrovský potenciál. Přijměte dnes svou sílu.

Peníze

Pokud utrácíte těžce vydělané peníze, obvykle za něco, co povzbuzuje smysly. V tomto životním období však můžete přehodnotit své sny a cíle. Je čas zamyslet se nad tím, zda byste neměli svůj čas a peníze vložit tam, kde jsou vaše ústa. Pokud jste odkládali zahájení vlastního podnikání na vedlejší kolej, proč? Vaše tvrdá práce se nejen časem vyplatí, ale budete díky ní také mnohem šťastnější.

Zdraví

Kdybyste se řídili včerejší radou, možná byste pocítili, že je pro vás výhodné udržovat svou osobní energii v sobě - nerozdávat ji jiným lidem nebo situacím. V návaznosti na to se dnes zkuste soustředit na svůj dech. Cvičte a jezte pomalu a s rozmyslem, aby váš dech zůstal prioritou ve všem, co děláte. Rytmus vašeho dechu je vůdčím impulsem k udržení pozitivní energie. Dělat to, co je pro vás správné, není vždy snadné. Zůstaňte soustředění.

Přečtěte si také