Denní horoskop RAKA na 14. 7. 2022

Rak 14. 7. 2022

Po profesní stránce se vše daří, Raci. Cítíte se fyzicky silní a energičtí. Mentálně jste však možná trochu mimo. Můžete být snadno roztěkaní a ne tak bystří jako obvykle. Tento den není vhodný pro zahájení nového projektu. Snažte se soustředit na dokončení starých úkolů a dotažení volných konců. Za pár dní byste měli být opět připraveni k práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska vás dnes může překvapit tím, že se objeví zčistajasna. Nebeská energie vás vybízí, abyste si zachovali otevřenou mysl a také se pohybovali v kruzích nebo mluvili s lidmi, s nimiž se běžně nestýkáte. Amorův šíp může udeřit kdykoli a ukáže se, že míří přesně.

Práce

Události ve světě práce jsou vám přirozeně nakloněny. Díky tomu můžete hodně získat. Pokud potřebujete nové zaměstnání, je vhodná doba, abyste se virtuálně představili potenciálním zaměstnavatelům. Dojem, který uděláte, bude dobrý.

Peníze

V tomto týdnu se ve vašem domě peněz a hodnot vše spojí. To může vysvětlovat, proč i když se vám naskýtají určité příležitosti, některé z nich vyžadují více práce nebo vzdělání, než na co máte v současné době čas. Nemějte obavy. Čeká vás období, kdy se budete muset zaměřit na politiku své práce. Vezměte šéfa na oběd.

Zdraví

Dnešní tranzit oživí vaši duchovní podstatu. My lidé máme k vodě zvláštní vztah. Poskytuje nám duchovní omlazení a dává nám pocit života. Možná byste se měli zamyslet nad tím, kolik vody si vlastně každý den dopřáváte. Voda hraje zásadní roli v tom, jak vypadá vaše pleť a zda máte pravidelnou trávicí činnost. Osm plných sklenic denně výrazně změní to, jak vypadáte a jak se cítíte!

Přečtěte si také