Denní horoskop RAKA na 15. 3. 2023

Rak 15. 3. 2023

Skupinové setkání, kterého se dnes zúčastníte, by mohlo mít dlouhodobě prospěšné důsledky, Raci. Možná navážete rozhovor s cizím člověkem, který se ukáže být odborníkem v oblasti, která vás zajímá. Nebo můžete prohloubit vztah s náhodným známým, z něhož se nakonec stane přítel na celý život. Mějte srdce otevřené pro cokoli a kohokoli, co vám tento den přinese.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud váš partner trvá na své pochmurné náladě, přestože jste vyzkoušeli všechny možné metody, jak ho rozveselit, možná bude lepší nechat ho být. Dnešní astrální konfigurace naznačuje, že možná potřebuje čas, aby se vypořádal s určitými potížemi, které prožívá a o kterých nechce mluvit, dokud si je nepromyslí. Buďte trpěliví.

Práce

Zlobení se na ostatní je nepřiměje pracovat rychleji nebo efektivněji. Pokud něco, váš hněv na lidi je pouze zpomalí. Namísto vedení války uzavřete s ostatními mír. Ostatní se vám odvděčí laskavostí a respektem.

Peníze

Možná budete v pokušení vyprávět svůj příběh více než jedním způsobem. Možná zjistíte, že váš stůl je zahlcený zprávami od jiných lidí, kteří hledají práci, chtějí přispět do svých organizací nebo jen chtějí dohnat resty. Máte však také zasněnou náladu a snadno byste mohli vymyslet úžasnou zápletku pro další Velký americký román. Vaše kreativita pracuje na plné obrátky.

Zdraví

Je přirozené, že chcete udělat správnou věc. Není však vždy snadné poznat, co je správné. Dnešní planetární energie vám umožní prozkoumat, co je pro vás správné. Je na vás, abyste si stanovili hranice toho, co jíte; zde je několik pokynů, které vám pomohou: kosterní systém a kůže, stejně jako vlasy, zuby, nehty, vnitřní ucho a kolena jsou podporovány mořskou zeleninou bohatou na živiny, jako jsou řasy. Zkuste se seznámit se specifiky zdravé stravy  může to být i zábava.

Přečtěte si také