Denní horoskop RAKA na 17. 2. 2023

Rak 17. 2. 2023

Obvykle jste velmi praktický a zemitý člověk, ale dnes můžete mít větší sklony k mystice než obvykle. Duchovní záležitosti se vám zdají nesmírně přitažlivé a mohli byste se přiklonit k metafyzickým knihkupectvím nebo vyhledávat diskuse s lidmi, kteří se v těchto otázkách dobře orientují. Také vaše představivost pracuje přesčas. Dopřejte si několik letů fantazie, Raci. Všichni potřebujeme čas od času uniknout!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že pokud jde o určitý vztah, foukáte jak do živého, tak do studeného. Postavení planet vám ztěžuje rozhodování. Na jedné straně se cítíte celí rozpálení vášní, zatímco na druhé straně si nejste tak jistí, že to bude skutečně tak dobré, když na to přijde. Možná bude nejlepší, když toto rozhodnutí učiníte jindy.

Práce

Dnes dochází k významnému planetárnímu posunu, který udává tón pro následující čtyři týdny. Můžete si být docela jisti, že tento posun bude k lepšímu. Vaše vitalita je silná a vaše sebevědomí stoupá. V kariéře uděláte velké pokroky.

Peníze

Tento týden se zabýváte nejen úpravou svého osobního stylu (i když i ten by potřeboval pomoc), ale také způsobem, jakým se vyjadřujete. Máte kreativní nápady, jak dosáhnout cíle, a prostředky, jak přesvědčit ostatní, že je to dobrý nápad. Koneckonců ne každý bude se všemi vašimi změnami souhlasit. Aspekty zatím přinášejí jedinečné nápady, které nikdo jiný nemá. Vaše výdělečná síla se zvyšuje.

Zdraví

Dnešní energie vám poskytuje určitou pomoc při vyjadřování toho, co cítíte, nicméně zůstaňte obzvláště naladěni na původ svých emocí. Můžete se citově zmást a přenést frustraci z jednoho vztahu na jiný. To jsou věci, které se stávají a které lze vzít na vědomí, ale stejně tak dobře můžete v těchto dnech chtít strávit nějaký čas sami se sebou. Cvičení je skvělý způsob, jak si udělat čas pro sebe a zároveň mít pocit, že jste součástí světa.

Přečtěte si také