Denní horoskop RAKA na 2. 9. 2022

Rak 2. 9. 2022

Vaše vitalita je nízká. Může být obtížné bojovat s nepřízní osudu, Raku. Snažte se nenechat se odradit. Místo toho si uvědomte, že je to součást přirozeného cyklu. Uvědomění si svých energetických vzorců je polovina úspěchu. Nenuťte se cítit něco, co nechcete. Je důležité, abyste se nepřepínali a nebrali na sebe více povinností, než jste schopni zvládnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná najednou najdete důvod, proč se ponořit do starých adresářů nebo si prohlédnout staré fotografie týkající se vzpomínek, které vám velmi leží na srdci. Tvář z minulosti vás může přimět k tomu, abyste znovu promysleli důvod ukončení vztahu. Možná je čas se znovu setkat a zjistit, zda se něco změnilo nebo zda by se to mohlo v budoucnu změnit.

Práce

Rozšiřte své poselství široko daleko. Máte co říct, tak to řekněte. Jen se ujistěte, že jste ochotni přijmout následky, které vás kvůli tomu potkají. Reakce lidí nebudou takové, jaké očekáváte. Buďte trpěliví. Dejte jim čas na zpracování.

Peníze

Máte zelenou k psaní dopisů, rozesílání balíčků a obecně k totální ofenzivě v obchodní komunikaci. Pokud chcete vydělat více peněz, změnit svou kariéru nebo dát ostatním vědět, že máte nové dovednosti, udělejte to. Máte veškerou podporu, kterou si můžete od vesmíru přát, abyste upoutali pozornost ostatních. Vydejte se tou nejlepší cestou vpřed.

Zdraví

Díky dnešní astrální energii se můžete cítit poháněni nějakým cílem. Jen se tím nenechte přivést k šílenství! Touha napravovat věci, a dokonce i lidi, vás může zavést na cestu frustrace. Udělejte si čas a věnujte se nějakému cvičení, které navodí meditativní stav. Opakovaná cvičení, jako je jóga nebo série koleček na dráze, vám mohou dodat potřebný odstup. Budete se také cítit klidnější sami se sebou.

Přečtěte si také