Denní horoskop RAKA na 20. 8. 2022

Rak 20. 8. 2022

Lepší den na řešení všech drobných problémů v každodenním životě - rozbitá pračka, problémy s penězi, drobné zdravotní potíže - jste si nemohli vysnít. Pokud vám lékař předepsal lék, můžete očekávat, že bude fungovat jako zázračný lék. Rak, starejte se o maličkosti. Bude to trvat kratší dobu, než si myslíte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace znamená, že si můžete oddechnout. Budete moci být sami sebou. Můžete si být jisti, že nikdo ve vašem okolí, včetně vašich blízkých, po vás nebude vyžadovat nic víc než jen čas na to, abyste si hezky popovídali o věcech, které nejsou obtížné, trapné, trapné nebo ponižující. Postavte si konvici na čaj a uvolněte se.

Práce

Budete muset přeřadit na jinou rychlost, abyste mohli pracovat s energií, a ne proti ní. Dnes začíná čtyřtýdenní fáze, ve které je důležité, abyste byli opatrnější a zdrženlivější. Čas riskantních kroků a bezohledného opouštění je prozatím pryč.

Peníze

Je pravděpodobné, že jste v hospodaření s penězi dobře organizovaní. Máte to v krvi. I když vaše evidence není nejlepší, pravděpodobně víte, kde co máte. Máte jedinečnou příležitost, zdánlivě z ničeho nic, nějak si svou práci přenést domů. Je to skvělá doba pro založení domácího podnikání nebo dokonce pro to, aby se stavba či rekonstrukce domů staly vaším novým zaměstnáním. Využijte svých schopností k dosažení nejlepších výsledků!

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro mnohé z vás znepokojující, protože se hodně týká emocí. Postavit se svým pocitům čelem je obtížné, protože si musíte přiznat zranitelnost a uznat bolest. To není pro nikoho snadné. Možná budete chtít vyhledat své přátele a požádat je o pomoc. Pokud nemáte pocit, že vás něco trápí, možná si můžete dopřát spoustu pečujícího chování. Dobrou večeři, horkou koupel a dobrý noční odpočinek.

Přečtěte si také