Denní horoskop RAKA na 22. 6. 2022

Rak 22. 6. 2022

Dílky dnešní skládačky nemusí zapadat na své místo, Raku, a je možné, že ani netušíte proč. Nestresujte se kvůli něčemu, čemu tak docela nerozumíte. Klíčem k tomu, aby věci fungovaly, je naslouchání. Na obou stranách bude určitě zapotřebí úprav, ale k tomu může dojít pouze tehdy, pokud budou obě strany ochotné nastavit uši a pochopit pohled toho druhého.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že potřebujete upustit páru po poměrně náročném období, kdy jste se s milencem snažili vyřešit určité problémy. K tomu by bylo lepší, kdybyste si oba společně uvařili jídlo nebo se společně podívali na nějaký zábavný film. Nevylévejte si zlost jeden na druhém, protože byste tím mohli zkazit vše, čeho jste dosáhli.

Práce

Právě teď máte k dispozici obrovské kariérní příležitosti. Jen se ujistěte, že je všechny nezahodíte tím, že nebudete brát v úvahu opačný pohled na vaši situaci. Zahrajte si na ďáblova advokáta, abyste svůj plán vybrousili do té nejlepší podoby.

Peníze

Tento týden připravujete půdu pro novou kapitolu. Je čas vystupovat profesionálněji, takže nákupy kancelářského oblečení nejsou špatný nápad. Zjistíte, že se změní i váš přístup a budete schopni lépe přitahovat takové nabídky, o které skutečně stojíte. Vesmír vás upozorňuje na nové způsoby splácení dluhů nebo žádosti o financování, pokud potřebujete prodloužení úvěru.

Zdraví

Pozastavení úsudku vám umožní vidět více pravdy. Pozastavení posuzování sebe sama vám umožní vidět zejména vaši vnitřní pravdu. Dnešní astrální konfigurace je skvělá pro osobní zkoumání. Děláte pro sebe věci, které napomáhají vašemu pocitu pohody, nebo věci, které ho naopak snižují? Jaké chování vidíte u svých přátel, které obdivujete a které byste chtěli následovat? Máte svobodu zvolit si své vlastní zdravotní postupy.

Přečtěte si také