Denní horoskop RAKA na 23. 1. 2023

Rak 23. 1. 2023

Uvědomte si, že možná ovládáte jednání druhých lidí, aniž byste si toho byli vědomi, Raci. Toto je jeden z těch dnů, kdy by vám mohly vybuchnout emoce v důsledku reakcí druhých lidí na váš nátlak. Nemějte pocit, že musíte převzít odpovědnost za činy všech ostatních. Možná je pro vás dost těžké vypořádat se s vlastními osobními problémy.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vás vybízí, abyste se hlouběji zamysleli nad tím, jaký máte vztah k ostatním. Ve vašem životě dochází k silným změnám na velmi jemných úrovních. Jde o to podívat se právě na to, kde se vám zdá, že se zbytečně omezujete, což může být obtížné vidět. Pokud si však uděláte čas a položíte si několik relevantních otázek, přinese to užitečné odpovědi.

Práce

Bohužel dnes nejste schopni navázat spojení, která byste chtěli. Lidé, kterým voláte, jsou nedostupní a váš hlavní řečník se nemůže zúčastnit virtuálního setkání, které jste si naplánovali. Přijměte to a věřte, že se tyto věci staly pro dobro věci.

Peníze

Tento týden se možná budete vážněji než kdy jindy snažit urovnat svůj finanční život. Planety vám mohou pomoci uspořádat vaše záležitosti, lépe organizovat finanční výkaznictví a prostě si vytvořit lepší plán, jak každý měsíc více šetřit. Tento týden je kladen důraz na váš sektor vztahů. Nemůžete zvládnout všechno sami. Někdy se vyplatí poradit se s odborníkem v dané oblasti.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání. Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené chutě. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: leštěte ho uvnitř i navenek cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (oves a nasekaná hruška je skvělá směs, kterou si můžete přinést do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také