Denní horoskop RAKA na 23. 3. 2023

Rak 23. 3. 2023

Ve vašem životě, Raku, se projevuje větší trend. Žádá vás, abyste porušili pravidla a vstoupili do nové oblasti – nového způsobu myšlení nebo života. Dnes se tento trend dostává do popředí zájmu, protože na změny upozorňují emocionální výbuchy. Vaše srdce může chtít jít jedním směrem, zatímco váš mozek chce jít jiným. Než budete pokračovat, zhluboka se nadechněte a vlijte do situace vlnu klidu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašich blízkých vztazích je dnes úžasná kvalita hluboké péče a vášnivé oddanosti. Nyní jste dospěli do fáze, kdy cítíte, že byste rádi uzavřeli ještě trvalejší dohodu nebo se k ní nějakým způsobem znovu zavázali. Postupujte s důvěrou a radostí. Možná jsou v plánu líbánky nebo dokonce druhá svatební cesta.

Práce

Pokud hledáte soucit nebo chápavé rameno, na kterém byste se mohli vyplakat, můžete hledat jehlu v kupce sena. Pointa je, že ve svém hledání nebudete příliš úspěšní. Z velké části jste dnes odkázáni sami na sebe.

Peníze

Váš domácí sektor je pod drobnohledem. Ačkoli je zde umístěná energie poměrně příznivá a mírná, možná byste se měli podívat, kolik měsíčně utrácíte za svůj domov. Pokud je to třeba upravit, je na to vhodná doba, ne až budete pod tlakem. V oblasti práce vás čekají samé dobré zprávy. Čeká vás lepší situace, pokud budete dostatečně trpěliví a necháte si ji líbit.

Zdraví

Plachost pro vás může být někdy problém. Problémem je, že si ostatní lidé pletou vaši plachost se samolibým sebevědomím. Pokud jste takoví celý život, možná svou plachost ani nepoznáte. Zvažte, zda se svou nejistotou nepůjdete na veřejnost – lidé ve vašem okolí vám budou více než ochotni pomoci. Pokud chcete vyzkoušet nový typ cvičení, ale bojíte se ho provádět sami, požádejte kamaráda, aby to zkusil s vámi. Nebo si najděte aplikaci, kde můžete požádat trenéra, aby vám vysvětlil různé cviky a jak byste je nejlépe mohli provádět. Možná budete překvapeni, jak rádi se lidé rozdělí o své rady.

Přečtěte si také