Denní horoskop RAKA na 24. 6. 2022

Rak 24. 6. 2022

Tvrdohlavé síly mohou dnes zpochybnit vaši lehkomyslnou povahu. Udělali byste dobře, kdybyste tuto agresivní energii využili a dotáhli do konce některé projekty, které jste nechali viset, Raku. Ostatní lidé mohou být ve svých postojích neústupní, ale vy to můžete snadno překonat tím, že využijete svou pružnou a přizpůsobivou povahu. Nenechte se rozčílit a zneklidnit. Nechte se unášet proudem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli si raději udržujete atmosféru tajemství, dnešní aspekt může znamenat, že někdo bude mít velkou touhu zjistit o vás co nejvíce a možná za tím účelem nenechá kámen na kameni. Přestože spolu budete vést mnoho zajímavých rozhovorů, nikdo se nepřiblíží k pochopení toho, co vás skutečně zajímá, což je přesně to, co se vám líbí.

Práce

Kariérní cíle, kterých chcete dosáhnout, vám nebudou předloženy na stříbrném podnose. Pokud chcete, aby se vaše sny skutečně zhmotnily, musíte na nich pracovat. Nyní je čas věnovat se práci, místo abyste seděli a čekali na zázrak.

Peníze

Tento týden připravujete půdu pro novou kapitolu. Je čas vystupovat profesionálněji, takže nákupy kancelářského oblečení nejsou špatný nápad. Zjistíte, že se změní i váš přístup a budete schopni lépe přitahovat takové nabídky, o které skutečně stojíte. Vesmír vás upozorňuje na nové způsoby splácení dluhů nebo žádosti o financování, pokud potřebujete prodloužení úvěru.

Zdraví

Díky současnému tranzitu je vhodná doba pro generální očistu, která by se měla konat alespoň jednou nebo dvakrát ročně. Podívejte se na své tělo a začněte s očistou. Dostatek vody je samozřejmě velmi důležitý po celou dobu. Pokud je to ve vašich silách, pokuste se několik dní dodržovat přísná dietní omezení a jíst pouze syrové ovoce a zeleninu. Možná se budete cítit lehce a aktivně a získáte spoustu návratné energie, pokud budete věnovat pozornost tomu, co vám vaše tělo říká.

Přečtěte si také