Denní horoskop RAKA na 26. 10. 2022

Rak 26. 10. 2022

Mírné příznaky nachlazení by mohly ovlivnit vaši schopnost věnovat se dnes domácím pracím. Jste aktivní člověk, takže by to také mohlo ovlivnit vaše sebevědomí a schopnost dělat to, co chcete. Rozrušení mimo vaši kontrolu v okruhu vašich přátel by také mohlo ovlivnit vaši koncentraci. Nezabývejte se jimi. Dávkujte si džus a čaj a překonejte den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete nuceni se svým vztahem něco udělat. Obvykle se rádi povalujete, zatímco váš milenec něco zařizuje, protože se cítíte příliš líní na to, aby vás vůbec napadlo něco dělat sami. Pro jednou jste však pozitivně aktivní, což je pohled, který může vašeho partnera přimět k zamyšlení, zda nejste někdo jiný v přestrojení. Dokažte dnes, že na to máte!

Práce

Dnešní předpověď slibuje převážně slunečné úsměvy a spoustu dlouhých rozhovorů s lidmi spojenými s vaší prací. Je lepší mluvit s lidmi tváří v tvář než po telefonu nebo psát e-mail. Získáte tak informace navíc.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který ovlivňuje váš domov a vnitřní emoce. Můžete být v pokušení se přestěhovat, přesunout své podnikání do svého domova nebo se odstěhovat. Kolem vašeho domova se hodně komunikuje, možná si domů přinesete více práce nebo odtud budete část času pracovat. Ať už je to jakkoli, peníze přijdou, když zohledníte své bydlení.

Zdraví

Úžasná vlastnost empatie, kterou reprezentujete, je tak dobrá, jak ji cítíte vy. To znamená, že pokud nejste schopni dát někomu jinému to, co ve vztahu chce, je to v pořádku. Jen nezapomeňte ostatním sdělit, kdy jste dosáhli svého limitu. Vyhnete se tak zbytečným pocitům viny. Mezitím uděláte dobře, když se zaměříte na to, co můžete udělat pro sebe, pokud jde o vaše fyzické zdraví.

Přečtěte si také