Denní horoskop RAKA na 26. 12. 2022

Rak 26. 12. 2022

Teď není čas na to, abyste se drželi nějaké konkrétní filozofie, ať už je jakákoli. Možná se cítíte frustrovaní z toho, že nemůžete přijít na to, jakou cestou se vydat, ale to je pro vás velmi dobré. Pokračujte v hledání s malou baterkou, jakkoli se to může zdát slabé, protože právě tak získáte zpět pevnou víru. Nejlepší ze všeho bude, když to bude víra šitá vám na míru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vyrovnání dnes vybízí k setkáním a rozhovorům jiného druhu. Pokud hledáte výjimečného společníka, který by s vámi sdílel váš život, můžete ho najít právě v duchovních centrech, v ústraní nebo kdekoli jinde, kde se věnují pomoci druhým. Další prostředí, kde byste mohli mít štěstí, je tvůrčí prostředí, které možná také upřednostňujete, protože je pro vás tak přirozené.

Práce

Vaše myšlení bude dnes pevně zakotveno na jednom místě, takže pro ostatní bude obtížné vás ovlivnit jakýmkoli směrem. Buďte opatrní. Příliš rigidní postoj vás dostane do problémů. Buďte ochotni měnit se podle vývoje kolem sebe.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení zajištění své finanční budoucnosti. Štěstí a expanze ovlivňují romantiku, rodinu a zábavu. Je to skvělý čas na aktivity, které jsou prospěšné pro všechny, od on-line vzdělávacího kurzu až po nákup do domácnosti. Podporováno je i učení, takže si všichni odnesete důležitou životní lekci.

Zdraví

Mluvit pravdu je krása života a vztahů, jinak je veškerá krása prázdná a život se stává pouhou šarádou. Pokud cítíte tah některých pohřbených pravd, je moudré je přijmout a věnovat se tomu, abyste se stali celistvými. Pokud cítíte, že potřebujete více spánku, abyste se připravili na změny, které cítíte, že se chystají, mějte odvahu říci ne nezdravému jídlu a jděte spát tak brzy, jak uznáte za vhodné. Žádné výmluvy nejsou nutné!

Přečtěte si také