Denní horoskop RAKA na 26. 6. 2022

Rak 26. 6. 2022

Možná máte pocit, že jste dnes připraveni rozjet večírek, Raku, ale z nějakého důvodu vás lidé kolem vás zrovna nenásledují. Možná byste měli zpomalit a počkat, až vás ostatní doženou. Možná se nakonec vůbec neobjeví. Pokud lidé říkají, že se jim daří dobře, nemusíte jim nutně věřit. Pod povrchem se nejspíš skrývá něco, co vyžaduje pozornost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešní astrální energii můžete mít sklon chtít jít vlastní cestou. Obvykle, když si přejete pokračovat v určitém jednání, aniž by vás někdo rušil, máte tendenci se stáhnout a odmítat o situaci diskutovat. Právě teď rádi sdělíte milované osobě, že chcete to, co chcete, a plně toho hodláte dosáhnout, ať už s vašimi plány souhlasí, nebo ne.

Práce

Zvažte expanzi na všech frontách. Ať už pracujete na čemkoli, ať už investujete do čehokoli, ať už je vaše současná práce jakákoli, rozšiřte ji. Přijměte více, investujte více a pracujte více. Sněte ještě ve větším měřítku než obvykle. Úspěch se k vám blíží velmi brzy.

Peníze

Tento týden připravujete půdu pro novou kapitolu. Je čas vystupovat profesionálněji, takže nákupy kancelářského oblečení nejsou špatný nápad. Zjistíte, že se změní i váš přístup a budete schopni lépe přitahovat takové nabídky, o které skutečně stojíte. Vesmír vás upozorňuje na nové způsoby splácení dluhů nebo žádosti o financování, pokud potřebujete prodloužení úvěru.

Zdraví

Nikdy jste se slepě nepřizpůsobovali skupině, ale rozhodně vám záleží na tom, co si o vás lidé myslí. Je načase pomoci jim i sobě a poskytnout jim informace, které potřebují k tomu, aby vás skutečně poznali. Možná byste si nejprve měli udělat rekvalifikační kurz! Opravdu víte, co chcete a co nechcete? Disciplinované cvičení, jako je plavání a běh, vám poskytne čas, abyste se nad těmito otázkami zamysleli a zároveň si posílili svou sílu a sebevědomí.

Přečtěte si také