Denní horoskop RAKA na 28. 10. 2022

Rak 28. 10. 2022

Obtížné napětí pro vás může být frustrující. Možná si říkáte, proč spolu všichni nemohou vycházet. Odpověď se vám může zdát jednoduchá, díky vašemu pohodovému přístupu. Bohužel jsou s tím spojena velká ega a nerealistické postoje, kvůli kterým je pro ostatní lidi obtížné vidět věci tak jednoduše. Možná zjistíte, že to nejlepší, co můžete udělat, je ustoupit od ohně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jděte do toho po hlavě, zvláště pokud hledáte tu pravou lásku. Budete muset zvážit nový přístup. Pokud máte možnost zúčastnit se menšího večírku nebo oslavy, pak si vezměte oblečení, které zvýrazní tu skrytou a odvážnou stránku vaší povahy, tu skrývající se femme fatale. Musíte však být také připraveni hrát roli a rovnou se vžít do své nové role.

Práce

Vaše vůle je silná a vaše slova se jasně a stručně dostávají k lidem, kteří je potřebují slyšet. To je vítězná kombinace, ať už jste na pracovišti, nebo ne. Zaměřte se na své talenty a netrapte se svými slabinami.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který ovlivňuje váš domov a vnitřní emoce. Můžete být v pokušení se přestěhovat, přesunout své podnikání do svého domova nebo se odstěhovat. Kolem vašeho domova se hodně komunikuje, možná si domů přinesete více práce nebo odtud budete část času pracovat. Ať už je to jakkoli, peníze přijdou, když zohledníte své bydlení.

Zdraví

Jsou chvíle, kdy vy, kteří jste obvykle emocionální a niterní, můžete být společenští a okouzlující, a díky dnešnímu planetárnímu uspořádání máte příležitost zazářit! Možná zažijete den nebo dva, kdy budete mít pocit, že se chcete bavit a sdílet svou bublinkovou náladu s těmi, které máte rádi. Proč nešířit dobrou náladu bohatou hostinou z ekologických produktů, které se pěstují v místě? Připravte jídlo se záměrem šířit tento pocit pohody v celém svém blízkém okolí.

Přečtěte si také