Denní horoskop RAKA na 28. 6. 2022

Rak 28. 6. 2022

Vaše mysl je dnes mimořádně jasná, Raku. Ujistěte se, že pomáháte sobě i ostatním. Věnujte se všem úkolům, které vyžadují velkou dávku mozkové kapacity. Máte obrovskou schopnost vyřešit jakýkoli duševní problém. Komunikujte s důvěrou. Kontaktujte lidi, kteří se vám už dlouho neozvali. Budou příjemně překvapeni, až se jim ozvete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace by mohla naznačovat, že na jedné straně můžete pociťovat zvláštní sentimentalitu ve vztahu ke svému současnému partnerovi, na druhé straně se však můžete cítit také docela bezohledně. Víte, že je třeba něco vyřešit, a přesto to možná nedokážete udělat pouze slovy. Na určité úrovni potřebujete také jednat, a to tak, abyste ukázali, že to, co říkáte, myslíte přesně.

Práce

Dnes může dojít k hádce mezi vámi a spolupracovníkem, šéfem nebo klientem. Ujistěte se, že máte jasno ve svých záležitostech. Myslíte pouze na své osobní cíle, nebo spíše na cíle kolektivní? Vaše odpověď by měla být druhá možnost.

Peníze

Velká část nebeské energie naznačuje, že se někdo nebo něco z minulosti vrátí, abyste se s ním jednou provždy vypořádali. Spojení s lidmi, s nimiž jste ztratili kontakt, může v budoucnu vést k dalším penězům.

Zdraví

Bohužel pro některé z nás je známo, že konzumace černého čaje a kávy oslabuje náš zrak. Chcete-li v tomto období posílit svůj zrak, užívejte čaj připravený z byliny známé jako oční světlík. Beta karoten se nachází v potravinách, jako je mrkev, meruňky a meloun  játra tento pigment přeměňují na vitamin A, který je pro noční vidění velmi užitečný. Pečujte o své oči a vytvořte si přesnější vizi budoucnosti.

Přečtěte si také