Denní horoskop RAKA na 28. 7. 2022

Rak 28. 7. 2022

Dnes pro vás může být těžké cítit se s někým spojení, Raku. Pravděpodobně bude lepší, když se budete držet stranou. Pokud se cítíte smutní nebo v depresi, bude nejlepší, když si tyto pocity zpracujete sami. Ostatní lidé nebudou mít pro vaši situaci příliš pochopení. Raději se věnujte své práci, abyste se vyhnuli démonům ve své hlavě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když už si myslíte, že všechno jde dobře a vy se vznášíte v oblacích, najednou se vrátíte na zem s velkým nárazem. Takové dny jsou nevyhnutelné, je to prostě emoční počasí, takže to všechno neberte příliš vážně. Jen si situaci nezhoršujte tím, že proti ní budete bojovat. Procházejte dnem slušně a zdvořile.

Práce

Vaše šťastná hvězda vás vyzývá, abyste využili své studnice tvůrčího talentu. Máte v sobě bezedný zdroj uměleckých kvalit, a čím dříve tyto schopnosti využijete ve svém každodenním životě, tím šťastnější a spokojenější budete.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty, které ovlivňují váš osobní projev. Můžete se inspirovat styly z minulosti nebo jen způsobem, jakým jste o sobě dříve přemýšleli, když zvažujete, jak změnit svůj přístup. Kosmos vám pomůže přinést více v krátkodobém horizontu a zvážit, jak byste mohli přidat další zdroje příjmů.

Zdraví

Buďte na sebe hodní, protože nikdo jiný vás nemůže udělat šťastnými  George Michael to řekl v jedné ze svých písní a mohl tím myslet právě na vás! Musíte vzít moc do svých rukou a vytvořit si fyzickou realitu, ve které budete šťastní. To znamená otevřít oči všemu, co byste si na svém těle přáli mít jinak, a podniknout kroky k budoucí podobě, která se bude blížit vašemu ideálu.

Přečtěte si také