Denní horoskop RAKA na 3. 12. 2022

Rak 3. 12. 2022

Nadměrné výdaje za luxusní zboží vás mohou přimět k tomu, abyste si trochu utáhli opasek. To by mohlo způsobit, že se budete cítit sklíčeně. Neobviňujte se příliš. Čas od času to děláme všichni. Dostaňte se ze sklíčenosti tím, že se sejdete s blízkým přítelem nebo milencem. Zajděte si na divadelní představení, koncert nebo do kina. Udělejte si čas na všechny projekty, které máte rozpracované.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V rozhovorech s blízkými se můžete cítit podivně zdrženliví. Můžete mít pocit, že nemůžete svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) zcela důvěřovat, že na něco, co chcete říct, zareaguje pozitivně a otevřeně. To situaci opravdu nepomůže a bylo by lepší, kdybyste dokázali být upřímní - když ne k nim, tak alespoň k sobě.

Práce

Svým chaotickým přístupem k práci si dnes u šéfa moc bodů nezískáte - ani u svých kolegů/klientů. Je to pro vás důležitá chvíle, abyste ostatním ukázali, že jste praktičtí i přes své nevyzpytatelné sklony.

Peníze

Když lidé chtějí skutečnou nabídku, obrátí se na vás. Obvykle dokážete prokouknout, co je na tom dobrého. Nyní budete mít příležitost využít své rozlišovací schopnosti. Díky účinkům ve vašem komunikačním sektoru o vás lidé mluví hezky a vaše kreativita nemůže být vyšší. Vesmír vám přináší i trochu lásky. Otázkou bude, jak dobře dokážete dodržet rozpočet.

Zdraví

Dnešní astrální energie ve vás zanechává pocit života a otevřenosti novým věcem. Nejlepším doplňkem těchto emočních energií je strava, která snadno zpracovává a protahuje vaše tělo. Lehká jídla, jako jsou polévky, saláty a ryby, mohou být velmi uspokojující pro celé tělo. Nezapomeňte jíst pomalu, abyste z jídla měli maximální užitek. Doporučuje se cvičení v dopoledních hodinách. Pijte hodně vody, nejlépe o pokojové teplotě.

Přečtěte si také