Denní horoskop RAKA na 3. 3. 2023

Rak 3. 3. 2023

Dnes by se vám mělo dařit, Raku. Zjistíte, že čím jasněji budete zářit, tím více prosperity se vám dostane do cesty. Věci by měly plynout hladce a vaše mysl bude jasná a silná. Ve vaší povaze je patrná agresivita, která je silná a účinná. Využijte toho ve svůj prospěch a snažte se druhé přivést na svou úroveň, místo abyste v nich vyvolávali pocit, že jsou pod vaší úrovní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k uvolnění, pokud jde o vaše blízké vztahy. Pokud jste někoho cílevědomě pronásledovali a nikam jste se nedostali, možná bude nejlepší nechat vše být a zkusit štěstí jinde. Jediným problémem je, že nemusí být úplně snadné se vzdát.

Práce

Zastavte se a zhodnoťte, kde se nacházíte a jaké jsou vaše kariérní cíle. Dnes budete mít možnost odložit obvyklou rutinu a každodenní úkoly, zatímco se budete soustředit na dlouhodobější záležitosti. Vaše celková nálada bude poměrně praktická.

Peníze

Čeká vás období transformace. V kariéře se toho tolik mění, že vám možná nezbude mnoho času pro sebe. Prosazujte své potřeby při vyjednávání o platu i v každodenních pracovních záležitostech. Nyní stoupáte v hodnosti a měníte se k lepšímu.

Zdraví

Je čas promluvit si o vaší pleti. Staráte se o ni správně? Pijete hodně vody, doplňujete si vláhu a chráníte se před sluncem? Nezapomeňte, že je velmi důležité používat ochranný krém po celý rok. A když už jsme u toho, v tomto období se doporučuje hloubková masáž a horké koupele. Prospěje vám jakýkoli druh práce s tělem, který je vám příjemný.

Přečtěte si také