Denní horoskop RAKA na 30. 8. 2022

Rak 30. 8. 2022

Ať už si to uvědomujete, nebo ne, dnes budete mít navrch, Raku, a tak této příležitosti využijte. Možná se vám bude dařit tak dobře, že si ani nevšimnete, jak skvěle se bavíte. Pohodlně se usaďte a chvíli si važte svého štěstí. Ostatní k vám budou přirozeně tíhnout a zdá se, že budete mít vždy správné odpovědi na otázky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky postavení planet se váš milostný život opět dostane do centra pozornosti. Pokud prožíváte vzplanutí vášně, můžete očekávat, že dnes bude vše ještě žhavější. Vaše milovaná osoba po vás nebude chtít, abyste vrkali a kdákali nebo dělali své obvyklé hloupé číslo. Chtějí akci, vzrušení a rozlet! Jste na to připraveni? Dobře si rozmyslete, na co přistoupíte.

Práce

Buďte otevření nečekaným nápadům a příležitostem. I ty nejlépe připravené plány budou úspěšné pouze tehdy, pokud budete ochotni přijmout to, co jste neplánovali. Mějte otevřenou mysl a zároveň zůstaňte zakořeněni v pravdě. To je vaše cesta k úspěchu.

Peníze

Máte zelenou k psaní dopisů, rozesílání balíčků a obecně k totální ofenzivě v obchodní komunikaci. Pokud chcete vydělat více peněz, změnit svou kariéru nebo dát ostatním vědět, že máte nové dovednosti, udělejte to. Máte veškerou podporu, kterou si můžete od vesmíru přát, abyste upoutali pozornost ostatních. Vydejte se tou nejlepší cestou vpřed.

Zdraví

Jste blíže pravdě než kdy jindy. Je důležité, abyste se postavili za to, čemu věříte. Empatie a soucit mohou zajít daleko  někdy lidé potřebují více popostrčit! To, co víte, že je pravda, je důležité sdílet se zbytkem světa. Kamkoli se vydáte, jistě přilákáte následovníky. Dopřejte svým unaveným nohám horkou koupel s několika kapkami levandulového extraktu!

Přečtěte si také