Denní horoskop RAKA na 4. 11. 2022

Rak 4. 11. 2022

Dávejte si pozor, abyste dnes neztratili nervy. V těchto dnech jste plní odvahy, ačkoli vaše odvážná povaha je omezována finančními a profesními omezeními. V tuto chvíli je zbytečné dělat si velkolepé iluze. Navíc můžete očekávat nějaké konfrontace, pokud se o to pokusíte. Pokud vám někdo doporučí, abyste byli konzervativnější, uposlechněte tohoto doporučení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jděte do toho! Překonejte bariéru nebo překážku, která vás trápí v určitém vztahu. Pokud si vy a váš partner (současný nebo budoucí) myslíte, že stojí za to pokračovat, může to vyžadovat něco jako nadlidské úsilí, abyste se přes tuto obtíž přenesli, ale s odhodláním a sdílením od srdce k srdci je možné všechno.

Práce

Zaměřte se na svůj domov a rodinu, ať už jste v práci, nebo ne. Udělejte si čas na to, abyste se na věci podívali z nadhledu, a ujistěte se, že máte ve svém životě správnou rovnováhu, pokud jde o vaše osobní záležitosti. V případě potřeby se přizpůsobte.

Peníze

Jste známí tím, že jste organizovaní, i když jen v mysli. Nyní můžete narazit na ideální situaci v pro vás ideální čas. Vesmír přináší příležitosti a zároveň signalizuje jakési spřízněné duše mezi vámi a vaší prací. Neptejte se, odkud to přichází. Prostě to sledujte, nebo toho později litujte.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální konfiguraci už možná cítíte, že se něco chystá! Zaměřte se na udržení optimálního zdraví. Snažte se více jíst doma než venku. Je to lepší způsob, jak si udržet zdraví  při jídle z restaurace pravděpodobně jíte více omáček a věcí (chleba), které byste při přípravě jídla doma nejedli. A když si jídlo připravujete sami, lépe si uvědomujete, jak váš trávicí systém reaguje na látky, které jíte.

Přečtěte si také