Denní horoskop RAKA na 5. 9. 2022

Rak 5. 9. 2022

Lidé se s vámi možná snaží nenápadně komunikovat, ale vy si to neuvědomujete, protože jste zahleděni do svých vlastních problémů, Raku. Možná máte pocit, že řídíte se zataženou záchrannou brzdou. Jste tak zaujati hladkým průběhem, že si nevšímáte ostatních aut na silnici. Zastavte, uvolněte brzdu a jeďte dál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Do popředí se dnes dostává váš silný smysl pro intuici. Dnes máte všechny předpoklady, abyste psychicky odhadli, kde a kdy do vašeho života vstoupí nový milenec a jakou bude mít barvu očí. Jednu věc jste však možná nepředpokládali, a to, jak moc si budete oba rozumět. Brzy se odhalí úžasný vztah. Důvěřujte svým instinktům.

Práce

Něčí ostrá slova se vás dotknou. S největší pravděpodobností se nejedná o záměrně tvrdé výroky, ale o pravdivé vyjádření. Nedovolte, aby vám přecitlivělost na danou problematiku bránila jasně pochopit fakta.

Peníze

Máte zelenou k psaní dopisů, rozesílání balíčků a obecně k totální ofenzivě v obchodní komunikaci. Pokud chcete vydělat více peněz, změnit svou kariéru nebo dát ostatním vědět, že máte nové dovednosti, udělejte to. Máte veškerou podporu, kterou si můžete od vesmíru přát, abyste upoutali pozornost ostatních. Vydejte se tou nejlepší cestou vpřed.

Zdraví

Možná konečně dojdete k odhalení, které vám dosud unikalo. Vaše záměry a činy se spojují s vyjádřením vašich myšlenek. Pokud je vaše touha pomáhat druhým silná, ale potřebujete pomoc s jejím vyjádřením, poraďte se s někým, koho si vážíte. Vyjádřením svých myšlenek je přiblížíte realitě, o kterou se můžete podělit s ostatními. Často pomáhá dlouhá procházka, abyste si dodali odvahu.

Přečtěte si také