Denní horoskop RAKA na 7. 3. 2023

Rak 7. 3. 2023

Možná plánujete velkou cestu, Raku. Může to být dlouhá dovolená nebo cesta do cizích zemí, případně intelektuální či duchovní cesta za novými myšlenkovými směry. Vaše mysl je nyní bystrá, takže se budete rychle učit a více si toho zapamatujete. Je to vhodná doba pro hru na detektivy, nebo se možná budete chtít jednoduše ztratit v dobrém detektivním románu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská atmosféra může znamenat, že budete mít příležitost probrat se svou drahou polovičkou některé ze svých barvitých fantazií. Pokud váš vztah prochází suchým obdobím, využijte této příležitosti a zjistěte více o tom, co oba skutečně chcete. Po čem vaše srdce touží a co byste mohli udělat jinak, aby vám spolu bylo opravdu skvěle?

Práce

Pokud ještě žádné nemáte, pořiďte si ke svému pracovnímu stolu akvárium nebo miniaturní fontánku. Voda v blízkosti vás uklidní a uvolní, což vám usnadní práci. Budete klidnější, soustředěnější a efektivnější při práci.

Peníze

Čeká vás období transformace. Ve vašem sektoru kariéry a autorit se toho nyní tolik mění, že vám možná nezbude mnoho času pro sebe. Prosazujte své potřeby při vyjednávání o platu i v každodenních pracovních záležitostech. Nyní stoupáte v hodnosti a možná zjistíte, že dodatečné břemeno zodpovědnosti je někdy slyšet. Měníte se však k lepšímu.

Zdraví

Může se stát, že se vám zvýší určitý druh perspektivy. Nyní je obzvláště důležité zaměřit se na stravu plnou zdravých potravin, které vyživují vaši mysl i tělo. Opravdu omezte množství zpracovaných potravin – možná budete chtít vyčistit svůj domov od nezdravých zdrojů potravin, které číhají na slabé chvilky. Zeptejte se místního prodejce biopotravin, zda existuje farmářský klub, do kterého se můžete zapojit  je to ekonomický způsob, jak mít pravidelně k dispozici bioprodukty.

Přečtěte si také