Denní horoskop RAKA na 7. 4. 2023

Rak 7. 4. 2023

Vaše slova mají dnes zvláštní sílu, Raku, a vnitřní sebedůvěru, která se málokdy objeví tak silně. Měli byste si všimnout síly ve svých emocích a osobnosti. Využijte této příležitosti, abyste se dostali o krok napřed. Máte zvláštní vliv, kterému se nikdo nevyrovná. Nenechte se druhými přesvědčit o ničem, čím si nejste stoprocentně jisti sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles vás dnes naladí do úžasně klidné nálady. Nemůžete se dočkat, až pozvete milovanou osobu k sobě domů, naaranžujete polštáře tak, aby odrážely uvolněnější a pohodovější postoj, pošeptáte jí do ucha sladké věty a nakrmíte ji dobrotami. Ve skutečnosti pro vás nikdy nejde o sladké nic neříkající věty, protože jste vždy velmi hlubokomyslní.

Práce

Někdo, s kým pracujete, se rád pochlubí svými úspěchy. Nedovolte, abyste se cítili smutní nebo neúspěšní jen proto, že jste toho nedosáhli tolik jako tento člověk. Dokázali jste toho stejně, ne-li více.

Peníze

Jste připraveni utrácet za krásné věci, které vám zpříjemní život, ale možná toho tolik nepotřebujete. Když se trochu uskromníte v utrácení, zbude vám v budoucnu více prostoru na projekty, výlety a aktivity, které mají větší smysl. Vaši přátelé vám mohou pomoci udržet se na správné cestě.

Zdraví

Dejte si hořčici. Hořčičné semínko je starodávný lék na uvolnění toho, co je ztuhlé a vzdorovité. Zaměřte se v této době na uvolnění svého těla. Hodina strečinku jen dvakrát týdně vás promění v jiného člověka. Čím více uvolníte své tělo, tím více možností pro expanzi se vám v životě naskytne.

Přečtěte si také