Denní horoskop RAKA na 7. 7. 2022

Rak 7. 7. 2022

Tento den bude příjemný, Raku. Ve vzduchu je dynamická energie, která podněcuje váš oheň. Bavte se bez ohledu na to, co děláte. Dobrodružný, vysoce energický přístup vás v každé situaci dostane tam, kam potřebujete. Máte sílu provést důležité proměny, které vám v budoucnu pomohou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedělejte si příliš velké starosti, pokud ani vy, ani vaše drahá polovička netušíte, co se mezi vámi skutečně děje. Planetární energie mění normálně jasné záležitosti v nejasné a iluzorní tvary, takže můžete mít pocit, že už nerozumíte pravdě o situaci. Za pár dní bude všechno jinak; mezitím nepodnikejte rozhodné kroky na základě svého současného vnímání.

Práce

Nesnažte se druhého nutit k něčemu, co nechce udělat. Čím víc do něj budete strkat a přemlouvat ho, tím víc se bude bránit. Veškeré lichotky, šarm a sladké řeči na světě nezmění názor této osoby.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše peníze a hodnot, a proto se po vás chce, abyste byli zodpovědnější za to, jak vyděláváte peníze. Rovněž jste vyzýváni, abyste byli mnohem sdílnější, pokud jde o vaše peníze.

Zdraví

Prospěje vám, když budete místo masa jíst co nejčastěji ryby. Rybí tuk má nesmírně příznivé účinky na nehty a vlasy a nezatěžuje trávicí systém jako červené maso. Vychutnávejte si lehčí věci: čerstvou zeleninu, sójové výrobky a bylinkový čaj. I když si lehká jídla budete dělat jen jednou týdně, z dlouhodobého hlediska vám vaše snaha prospěje. Zkuste nový recept na rybu nebo tofu!

Přečtěte si také