Denní horoskop RAKA na 8. 5. 2023

Rak 8. 5. 2023

Můžete očekávat, že využijete výhod nedávného školení nebo studia, Raci. Udělali jste velký skok ve svých schopnostech, zejména pokud jde o technologické dovednosti. Díky tomu můžete očekávat buď povýšení, nebo zvýšení platu. To je to nejmenší, čím vás může šéf odměnit za vaši tvrdou práci v poslední době. Pokud budete pokračovat tímto tempem, budete brzy řídit firmu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kvadratura mezi Lunou a Neptunem vytváří potenciál pro nádherný romantický večer za předpokladu, že k sobě budete s partnerem alespoň trochu upřímní. Existuje jedna nebo dvě záležitosti, o kterých jste možná nebyli zcela upřímní, a teď by mohly kvůli nim hrozit třenice, pokud o nich nezačnete mluvit a nevyřešíte je. Pak si můžete odpočinout v ráji milostných zájmů.

Práce

Nenechte se vtáhnout do světa fantazie. Rozptýlí vás sen někoho jiného, vyvede vás z rovnováhy a vytvoříte si mylnou představu o své kariéře a o tom, kam s ní směřujete. Nedělejte žádná rozhodnutí. Nejste v dobré pozici, abyste tak mohli učinit.

Peníze

Nepodceňujte něco, co se vám zdá jako běh na dlouhou trať, protože při dostatku času a přípravě to tak být nemusí. Špatnou zprávou je, že vaše každodenní zaměstnání může projít nevítanou změnou. Možná vás čeká nový šéf, změna odpovědnosti nebo dokonce snížení platu, protože vaše společnost se potýká s měnící se ekonomikou.

Zdraví

Rádi se bavíte, ale trpíte iracionálním strachem, že lidé na večírek nepřijdou. Tento strach z odmítnutí máme všichni a jeho důsledky můžete snížit pomocí několika jednoduchých cvičení (doslova). Zkuste se držet cvičební rutiny, a když budete mít chuť to vzdát, prostě si řekněte, že se nepřestanete dělat to, co je pro vás dobré. Když to budete dělat znovu a znovu, zmenší se váš strach z osamělosti.

Přečtěte si také