Denní horoskop RAKA na 8. 8. 2022

Rak 8. 8. 2022

Rakové, dnešek může být ve znamení večírků. Buďte otevření a společenští. Vydejte se na divoké dobrodružství, které ukojí vaši touhu po spontánnosti a zábavě. Zůstaňte dlouho vzhůru a promluvte si s přítelem, kterého jste dlouho neviděli. Čas žít je právě teď. Využijte každý okamžik svého života naplno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná cítíte, že vás unášejí přílivové proudy lásky. Jsou silné, když je ve hře aspekt proudu. Možná se vydáte na malou plavbu a pak zjistíte, že jste odplaveni daleko od břehu. V povaze lásky často bývá, že se odehrává ve spěchu. Nemusíte si dělat starosti – pokud to tak má být, tak to tak bude. Nebudete se příliš vzdalovat.

Práce

Nezapomeňte, že vedoucí pracovníci se udržují u moci tím, že jsou citliví a ohleduplní k lidem, které vedou. Vaším cílem jako vedoucího je nakonec sloužit, a ne dělat věci pro svůj osobní prospěch. Být laskavý a citlivý k druhým je dnes klíčové.

Peníze

Aktivita v oblasti výdělku ztěžuje vydělávání peněz, na které jste zvyklí. Vesmír omezuje vaše příležitosti a peníze, které z nich můžete získat, ale příliš se tím netrapte. Jsou to vaše sociální sítě, které vás vytáhnou z případných problémů tím, že vám doporučí nové klienty, upozorní vás na nové zakázky a půjčí vám peníze.

Zdraví

Tolik nápadů, tak málo času! V těchto dnech se budete cítit lehce pod vlivem současného planetárního uspořádání. A vyrazíte do jiných sfér, než je tato pozemská existence. Z cest ducha se dá načerpat znamenitá energie, ale účinek je jen tak dobrý, jak dobrá je vaše fyzická kondice. Uzemněte se během tohoto výjimečného období stravou, která zahrnuje čerstvá jídla ze sezónní zeleniny. Zemité produkty jsou vhodné pro zdravou mysl.

Přečtěte si také