Denní horoskop RYB na 16. 12. 2022

Ryby 16. 12. 2022

Ano, teď je řada na vás. Možná jste na něco čekali, ale nebylo to správně načasováno. Možná vám v cestě stála psychická nebo fyzická překážka. Nečekejte déle. Ten čas je tady. Vystupte a řekněte svůj názor. Nevymlouvejte se a nedržte se zpátky. Čím více přispějete, tím bohatěji budete odměněni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si nevšimnete, že se k vám plíží láska, protože se tak děje skrytě a tiše. Určitá osoba vás zpočátku nemusí přitahovat, a přesto na vás postupem času začne působit stále silněji. Něco v jejich bytosti vás přitahuje jako magnet, stále blíž a blíž. Připravte se na překvapení!

Práce

Někdo, s kým pracujete, se předvádí. Je přehnaně sebevědomý a využívá své arogance k tomu, aby komandoval ostatní a určoval směr. Vaší nejlepší strategií pro dnešní den je vyhnout se vlivu této osoby. Soustřeďte se na sebe a svou práci.

Peníze

Získáváte novou úroveň důvěry ve všech svých snahách. Pokud se snažíte za svou tvrdou práci získat povýšení nebo odpovídající plat, nebudete mít problém přesvědčit vyšší vedení, že za to stojíte. Váš sektor vzdělání, cestování a cizích jazyků je zvýrazněn, takže je skvělý čas přemýšlet o rozšíření svých schopností pro ještě větší odměny.

Zdraví

Dochází k nádhernému planetárnímu aspektu, který vám pomůže ujasnit si, jak chcete, aby příští rok skutečně probíhal. Pokud potřebujete zlepšit svůj zdravotní režim, využijte tento tranzit jako bod obratu. Dobře se podívejte na své zdravotní postupy  nespokojte se s pouhým zvýšením objemu. Pochopte, proč děláte to, co děláte, a co byste možná měli dělat jinak. Právě díky porozumění můžeme zlepšit svůj cíl.

Přečtěte si také