Denní horoskop RYB na 16. 3. 2023

Ryby 16. 3. 2023

Dnes se možná rozhodnete uspořádat improvizovaný večírek, Ryby, a může se ho zúčastnit spousta veselých a zajímavých lidí. Užijete si spoustu zábavy, upustíte páru a po jeho skončení se budete cítit příjemně vyčerpaní. Jděte do toho! Jediným problémem je, že jeden člen vaší domácnosti by nemusel být na přílišný hluk zvědavý. Snažte se, aby se všichni ztišili a nepouštěli si hlasitou hudbu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes cítíte poněkud utlumeně, můžete to připsat na vrub dnešní astrální konfiguraci. Může to však mít také velmi vyrovnávací účinek. Pokud jste byli v poslední době ve velmi dobré náladě, mohli jste vyhořet, zejména pokud začínáte nový vztah. Udělejte si proto čas na to, abyste se znovu seznámili sami se sebou, a pokuste se uvolnit. Později se budete cítit mnohem lépe.

Práce

Máte přízeň lidí ve svém okolí a ostatní jsou ochotni se vás zastat. Pokračujte a řekněte svůj názor. Vaše emocionální sebedůvěra je silná, což vede k obrovské podpoře v práci. Udělejte nyní svůj velký krok.

Peníze

Těžiště vašeho života spočívá ve vztazích s ostatními lidmi, zejména s těmi, kteří zasahují do vašeho pracovního a finančního života. Možná zjistíte, že vaše společné výměny jsou nyní láskyplné, podporující, a dokonce i výnosné. Působí mezi vámi úžasně tvořivá energie. Protože však pravda může být také zamlžená, slibte si, že ji společně najdete.

Zdraví

Tento den je skvělý k tomu, abyste se zaměřili na to, co v této fázi svého života můžete a nemůžete dělat. Zkuste si vybrat návyky, které chcete dodržovat, a sepsat si výhody, které vám přinášejí. Například: dvakrát denně si čistit zuby zubní nití a kartáčkem. Správná ústní hygiena chrání zuby, předchází onemocnění dásní a odstraňuje zápach z úst. V poznání toho, co chcete, a toho, co ztratíte, pokud si nedopřejete, je síla.

Přečtěte si také