Denní horoskop RYB na 16. 7. 2022

Ryby 16. 7. 2022

Starosti s penězi vás možná budou trápit víc než obvykle, Ryby. Ačkoli se vám může dařit dobře, stále můžete být natolik nejistí, že si budete myslet, že vaše finanční prostředky nemusí být dostatečné. Zvažte situaci objektivně. Pravděpodobně se vám uleví, co zjistíte. Požadavky druhých na váš čas by vás mohly dráždit více než obvykle. Nejlepším způsobem, jak se zbavit napětí, je zacvičit si nebo se projít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to váš skvělý smysl pro humor, který přichází na pomoc, pokud jde o jeden významný vztah. Dnešní aspekt vám dává právě tu výhodu, kterou potřebujete v oblasti komunikace, abyste mohli obejít určitý argument, který vám může předložit milovaná osoba. Nevyhrajete tím, že se budete snažit problém vynutit, ani tím, že budete strkat hlavu do písku, ale tím, že je rozesmějete.

Práce

Věnujte více času vysvětlení řešení někomu, kdo ho nemusí pochopit tak rychle jako vy. Váš bleskový mozek dokáže nový koncept pojmout velmi snadno, ale ostatní tento luxus nutně nemají. Pomozte ostatním ještě dnes.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají energie, protože o vaši pozornost bojuje několik planet. Některé vám pomohou usadit se v práci a vypracovat plán postupu. Máte však také na krku hádanku. Měli byste se smířit se statusem quo, nebo bojovat za individualitu? První možnost je prozatím lepší.

Zdraví

Vaše srdce je na správném místě, když se o sebe staráte stejně dobře jako o druhé. Je třeba vás povzbuzovat, abyste se dobře stravovali, cvičili a dostatečně odpočívali. Buďte opatrní, pokud se ocitnete ve vztahu s někým, kdo vám tvrdí opak, a sice že nejdůležitější je postarat se o jeho potřeby, abyste mu dokázali, že ho máte rádi. Je to pro vás past a musíte hledat partnerské vztahy s lidmi, kteří sdílejí vaše zdravé návyky.

Přečtěte si také