Denní horoskop RYB na 18. 11. 2022

Ryby 18. 11. 2022

Dnes se k vám mohou dostat silné psychické dojmy týkající se nepřítomných přátel nebo členů rodiny. Všechny budou pozitivní, i když vás mohou zneklidnit. Dokonce by se vám to mohlo zdát ještě horší, pokud se dozvíte, že vaše intuice měla pravdu! Tato tendence může nějakou dobu přetrvávat. Vaše citlivost vůči myšlenkám a pocitům druhých se zvyšuje. Může to přispět k vašemu porozumění pro ně. Využijte toho co nejvíce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nyní je vhodná doba uvolnit se a upustit od malicherných obav o svého miláčka. Pokud jste se cítili upjatí nebo jste obviňovali svého partnera (současného nebo budoucího) z nejrůznějších věcí, za které možná tak úplně nemůže, pak je možná na čase dát mu pokoj. Místo stěžování ho zkuste vzít na zasloužené jídlo.

Práce

Ostatní na vás tlačí v souvislosti s vaší prací. Naléhají na vás, abyste se tlačili dopředu, i když vy máte spíše sklon postupovat pomalu. Nedovolte ostatním, aby převzali kontrolu nad vaší pracovní situací. Jděte svým vlastním tempem. Dělejte věci po svém.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste dost opatrní. Vaše bezpečnost je pro vás důležitá, a proto ji vždy chráníte. Nyní pravděpodobně zjistíte, že někdo není spokojen se svou rolí ve vašem životě, zejména pokud jde o peníze a postavení. Protože se to bude týkat učení, ukažte této osobě, že není důležité to, co máte, ale to, kým jste.

Zdraví

Dnešní aspekt zdůrazňuje vaši emocionální povahu. Můžete k někomu cítit silnou náklonnost a cítit se naprosto odmítnuti, pokud vám ji neopětuje. Možná budete chtít někomu říct, jak se cítíte, ale nebudete schopni najít vhodná slova. Zkuste si během dne udělat několik hlubokých dechových cvičení. Při nádechu počítejte do deseti, při výdechu do dvaceti a s výdechem nechte odplynout všechny negativní pocity, napětí a zášť.

Přečtěte si také