Denní horoskop RYB na 19. 9. 2022

Ryby 19. 9. 2022

Pokusy vyvážit emoce logikou dnes nemusí být úspěšné, zejména pokud jde o rodinu, Ryby. Členové vaší domácnosti mohou být rozrušení a vy je možná nedokážete rozveselit. Možná jediné, co můžete udělat, je nechat je chvíli o samotě a přemýšlet. Jen oni sami mohou pochopit své pocity a rozeznat správný postup. Dejte jim najevo, že vám na nich záleží, a pak se stáhněte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete experimentovat, jak jen chcete. Můžete změnit svůj vzhled, obarvit si vlasy, najít si nějaké úplně ulítlé oblečení i zkusit i jeden nebo dva piercingy. Konečným výsledkem by mohlo být, že do svého života přitáhnete někoho úplně jiného a jedinečného a že s ním bude opravdu dobrá zábava.

Práce

V posledních třech týdnech vázla komunikace, ale to už končí. Počínaje dneškem je komunikace všude kolem mnohem jasnější. Nyní je čas uvést věci na pravou míru.

Peníze

Toto období je o skupinách, politice a samostatném podnikání. Pokud hledáte způsoby, jak si vydělat více a vytvořit si větší stabilitu, vesmír vám dává štěstí a šanci, abyste to dokázali. Obraťte se na přátele a skupiny, které vám pomohou vybudovat si klientelu, zatímco budete přecházet ze současného zaměstnání. Nezapomeňte si své nápady a výrobky chránit autorskými právy a ochrannými známkami, abyste si zajistili budoucí zisky.

Zdraví

Denní planetární aspekt je dobrou připomínkou, abyste spánek považovali za svou prioritu. Pamatujte, že spánek vás vyživuje více než cokoli jiného. Mnoho lidí se před spaním cítí neklidných. Když se mysl v noci zklidní, může se do ní vloudit mnoho věcí, které vás vyruší od dalšího odpočinku. Může vám pomoci zavést si rutinu, podobnou té, kterou jste možná dělali v dětství, abyste si zapamatovali, jak správně usínat. Dodržujte každý večer stejnou rutinu a vaše tělo vám pomůže snadno se dostat do relaxační říše snů.

Přečtěte si také