Denní horoskop RYB na 2. 1. 2023

Ryby 2. 1. 2023

Máte velký šarm a obrovské sociální dovednosti, Ryby. To je nepřekonatelná kombinace, která je obzvláště posílena současnou astrální energií. Určitě dnes udělejte něco navíc, i když na to nemáte náladu. Někdo v mocenském a autoritativním postavení vás může požádat, abyste se k němu připojili na večeři, nebo možná budete pozváni, abyste vystoupili na večírku. Jsou to ideální příležitosti k předvedení vašeho talentu, a tak je raději přijměte, než abyste se jim vyhýbali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám partneři zdají rozrušení, může to být způsobeno nebeskými energiemi. Může mezi vámi dojít k určitému konfliktu, který lze zmírnit pouze tím, že se dohodnete na nějakém kompromisu. Problém je v tom, že ani jeden z vás to ve skutečnosti nebude chtít udělat. Mohli byste se tak točit v kruhu. Nebylo by mnohem jednodušší pokusit se o trochu porozumění?

Práce

Jste na pokraji něčeho velkého, ale stále jste jen krůček od toho. Dobrou zprávou je, že tento krok je jen malý. Ve skutečnosti jste mnohem blíž, než si myslíte. Vydržte. Průlom přijde už dnes večer.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy a karmu je nyní nutné, abyste se chovali slušně a zdvořile, zejména proto, že situace může být poněkud nestabilní a nepředvídatelná. Mezitím je ovlivněna vaše romantická situace, rodinný život a schopnost se bavit. Jste chytrý typ. Neriskujte dlouhodobou jistotu pro krátkodobé potěšení, jinak můžete nést následky. A to přece nechcete.

Zdraví

Zkoumáte a hledáte pravdy, které vám v minulosti unikaly. Cítíte naléhavou potřebu poznat a definovat své cíle. Abyste tuto energii podpořili, dbejte na dostatek odpočinku a pohybu. Nemá smysl pálit svíčku na obou koncích. Když se přistihnete, že běžíte na doraz, zeptejte se sami sebe vážně: Proč? Zabýváte se nějakým druhem sebesabotáže? Ovesná kaše k snídani je skvělý způsob, jak se uzemnit – oves totiž vyrovnává tendenci k extrémům.

Přečtěte si také