Denní horoskop RYB na 22. 8. 2022

Ryby 22. 8. 2022

Láska je ve vzduchu, Ryby. Budete bohatě odměněni, protože máte co nabídnout. Rozšiřujte svou lásku všude. Přeskakujte z místa na místo a od člověka k člověku a přijímejte úsměvy radosti. Odložte své starosti stranou. Máte všechny důvody ke štěstí. Smích vás udržuje mladé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete ukončit určitý milostný vztah, stačí, abyste se vyjádřili k jediné drobné chybě v chování svého partnera a vyvoláte zásadní reakci. Poté mu můžete říct, že má problém s chováním, a odejít. Pokud chcete zůstat dobrými přáteli, využijte této energie ke zdůraznění pozitivních věcí.

Práce

Den pravděpodobně začínáte jako dostihový kůň, který právě vyjel ze startovní brány. Nápad, který vás napadl buď včera večer, nebo během brzkých ranních hodin, vás popohání k akci. Nebojte se s tímto inovativním nápadem rozběhnout.

Peníze

Nyní se ve velké míře spojujete s ostatními lidmi v jejich pracovním a finančním životě. Díky aktivitě ve skupinách, politice a samostatné výdělečné činnosti můžete přemýšlet o tom, jak zvýšit svůj příjem vedlejším podnikáním nebo jak přejít z jedné kariéry do druhé. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, proto mějte oči otevřené. V náhlém záblesku prozření spatříte cestu k dolarovým značkám ukrytým v práci.

Zdraví

Průběh dne vás nutí všímat si více svých úspěchů než neúspěchů, a to je skvělá věc! Vychutnejte si všechny věci, které děláte dobře a kterých si ostatní lidé nemusí nutně všimnout nebo je pochválit. Své sebevědomí můžete ovlivnit už jen tím, že do sebe pustíte trochu pochvaly od vlastního vnitřního hlasu. Poblahopřejte si za to, že jste si zacvičili jógu, uvařili zdravé jídlo, upřímně komunikovali s přítelem. To jsou věci, které vytvářejí zdravý život.

Přečtěte si také