Denní horoskop RYB na 24. 9. 2022

Ryby 24. 9. 2022

Návštěva příbuzného nebo souseda na začátku dne vás může skvěle naladit. Možná má tato osoba nějaké zajímavé zprávy, povzbudivá slova nebo třeba dárek. Naslouchejte a těšte se, Ryby, ale dejte si pozor na plané pomluvy. Některé z toho, co uslyšíte, pravděpodobně nebudou pravdivé, takže si vše raději nechte pro sebe. Večer vyrazte do města!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Existuje konverzace; a pak je tu Konverzace. Atmosféra tohoto dne vám umožní uvědomit si, jak lze pomocí řeči vytvořit nádherné hluboké a láskyplné pouto, nebo ho naopak v mžiku přerušit. Máte-li dnes něco říci své drahé polovičce, pak pečlivě volte slova. Pokud nemůžete mluvit osobně, napište nádherný dopis, ve kterém vyjádříte, co cítíte.

Práce

Cítíte se nabití energií - jako byste se znovu narodili. Vaše myšlení vám říká, že máte být odvážní a nebojácní. Máte v sobě nevinnost, díky níž se zdá, že vidíte svět poprvé. Vychutnejte si tento nádherný stav mysli.

Peníze

Může být pro vás výzvou navázat fungující osobní vztahy, zejména v pracovním a finančním životě. Někdo nyní nemusí spolupracovat, ale zjistíte, že pokud dokážete zůstat klidní a diplomatičtí (nikoliv vystresovaní a konfrontační), můžete dosáhnout skvělého kompromisu, v němž zvítězí všichni. Ve všech obchodních záležitostech zaujměte vyjednávací postoj.

Zdraví

Chcete to, co chcete, a chcete to hned! Dnes se u vás může projevit vlastnost, které se běžně říká "netrpělivost". Naléhavost, s jakou prožíváte určité pocity, může tento týden ohromit vaše okolí. Snažte se soustředit na to, abyste pochopili, co chcete, a vyjádřili to slovy, díky nimž lidé poznají, jak vám mohou nejvíce pomoci. Tuto přemíru nebeské energie lze zmírnit pomocí jazyka. Další tip: svou frustraci si vyřešte v posilovně, pokud je to možné, nebo na cyklostezce!

Přečtěte si také