Denní horoskop RYB na 26. 12. 2022

Ryby 26. 12. 2022

V minulých dnech jste si dali předsevzetí, že budete soustavně pracovat, usilovat o stabilitu a do puntíku dodržovat své plány. Nadcházející den vás tedy nemile překvapí. Můžete očekávat zprávy, které zpochybní pevný program, který jste si stanovili, nebo se setkáte s lidmi, kteří jsou odhodláni vás odradit. Překonejte tyto překážky, nebo ony překonají vás.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace je předzvěstí tvůrčí změny. Pokud jste se ve svém současném vztahu cítili zaseknutí nebo utlumení, pravděpodobně nebudete chtít pokračovat tímto způsobem. Možná se rozhodnete jednat, abyste si zachovali svou individualitu. Ačkoli můžete být v pokušení udělat něco drastického, je pravděpodobné, že zaujmete rozumný přístup a veškeré změny budete provádět postupně.

Práce

Buďte otevření novým nápadům. Nejnovější koncepty dodají vašim kariérním cílům velkou sílu. Udržujte komunikační linky otevřené, místo abyste se uzavírali a předpokládali, že o oboru, ve kterém pracujete, víte všechno.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy, karmu a instituce je nejlepší být trpělivý. Vaše podvědomí může dostávat znamení od vašich duchovních průvodců a strážných andělů a ne všechna budou dávat smysl. Podporován je antiestablishment, takže se nedivte, když už vám to staré a stejné nebude vyhovovat. Máte moc sdělovat to, co vidíte, pro zábavu i zisk.

Zdraví

Dnešní energie roznítí vašeho ducha. Máte pocit, že dokážete vše, co si zamanete, a to je pravda! Kdybyste mohli všechnu tuto energii stáčet do lahví, nebylo by to skvělé? Ve skutečnosti pravidelné cvičení skutečně přenáší tuto energii přímo do vašeho krevního oběhu, který ji následně vkládá do vašich silných svalů. Zaměřte svou pozitivní energii na své tělo a uvidíte zářivé výsledky. Nezapomeňte se po cvičení vždy napít vody, abyste doplnili životně důležité tekutiny v těle.

Přečtěte si také