Denní horoskop RYB na 28. 10. 2022

Ryby 28. 10. 2022

Možná máte pocit, že se nemáte kam obrátit. Realita je děsivá. Poslední věc, kterou chcete dělat, je být vážní. Zjišťujete však, že je pro vás obtížné získat uspokojení ze svého světa fantazie. Vaše sny vás lákají, ale bojíte se tomuto pokušení podlehnout, protože cítíte silný pocit povinnosti vůči jiným lidem a místům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud cítíte potřebu změny, dělejte věci jinak. Budete se pohybovat v nových kruzích, zejména pokud jste nezadaní a hledáte zvláštní lásku. Odpočiňte si od své běžné rutiny a pro jednou dělejte věci novým způsobem. Láska si vás najde, pokud si najdete čas na setkávání s novými lidmi a zapojíte se do nových zájmů.

Práce

Nekonečný rozhovor pokračuje, ale zjistíte, že se v něm objevil nový zvrat. Někdo se brání. Opačné názory se snaží být vyslyšeny. Všichni už nemusí být tak smířliví jako v minulých dnech.

Peníze

Možná by bylo moudré věnovat nějaký čas přípravě na světlejší dny. Aspekty ovlivňují oblast vašeho horoskopu, která se týká dluhů a peněz jiných lidí. Protože vesmír chce, abyste postupovali asertivně, a podporuje komunikaci všeho druhu, je to čas psaní návrhů, oslovování bank a dalších zdrojů financování a dávání o sobě vědět. Mezitím splaťte vše, co můžete.

Zdraví

Přetahování mezi tím, co chcete udělat, abyste se dostali dopředu, a tím, co musíte udělat, abyste zůstali ve středu, by vás mohlo právě teď frustrovat. Takových dnů bude ve vašem životě mnoho a nejdůležitější je uvědomit si je, když nastanou, a získat nadhled nad tímto dilematem. Jediná věc, která se na seznamu priorit nikdy neposune dolů, je vaše zdraví, tak proč nedat přednost tomu, abyste zůstali soustředění?

Přečtěte si také