Denní horoskop RYB na 28. 8. 2022

Ryby 28. 8. 2022

Pokud s partnerem procházíte těžkým obdobím, můžete být dnes trochu sklíčení. Možná je něco nevyřčeného, co vnáší do vašeho společného života napětí a rozpaky. Pokuste se najít kořen problému. Pokud o tom nebudete mluvit, bude to jen horší. Nebuďte příliš emotivní, když o tom začnete mluvit. Prostě se zeptejte, jestli vašeho partnera něco trápí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V dnešní době je důležitý celý svět představivosti a fantazie. Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že máte přístup do světa silných představ. Záleží jen na vás, jak je využijete. Pozitivní představy mohou váš milostný život nastartovat zcela novým směrem, negativní mohou situaci ještě zhoršit. Jak vaše myšlenky zlepšují nebo zhoršují vztahy mezi vámi?

Práce

Nerozhodnost, kterou jste pociťovali v posledních dnech, je zcela pryč a vy jste připraveni jít dál. Tento den je vhodný k tomu, abyste se pustili do nových projektů. Pohněte se kupředu. Udělejte první potřebné kroky. Nacházíte se v novém výchozím bodě.

Peníze

Toto období je plné protikladů. Možná se snažíte ve svém životě navázat nový vztah s mentorem, zaměstnavatelem nebo obchodním partnerem. A díky aktivitě v oblasti, která řídí vážné vztahy, můžete zjistit, že potkáte přesně tu správnou osobu ve správný čas. Společně můžete v podnikání přenést hory doly, takže si určete parametry a pusťte se do toho! Měli byste postupovat rychle.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet vaše emocionální já v akci.

Přečtěte si také