Denní horoskop RYB na 29. 11. 2022

Ryby 29. 11. 2022

Jak se říká, darovanému koni na zuby nekoukej. Dnes se pravděpodobně dočkáte dobré zprávy. Nehodnoťte ji a nestrachujte se, zda si ji zasloužíte. Přijměte ji takovou, jaká je, i když by možná stálo za to se zamyslet nad tím, proč se cítíte nehodní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a milostné vztahy pro vás dnes mohou být obtížné. Jistá rozpolcenost ze strany vašeho partnera (současného nebo budoucího) je dnes pravděpodobná. Zdá se, že nemůžete prolomit nějakou bariéru, a to vám způsobuje velké trápení. Nedělejte si příliš velké starosti, váš přítel jen potřebuje čas a prostor, aby mohl dospět k několika závěrům. Brzy zjistíte, že váš přítel je všechno, jen ne rozpolcený.

Práce

Vaše myšlení je jasné a podložené. Dozvíte se důležité detaily, které vám pomohou sestavit váš hlavní plán. Nejdříve do sebe zapadnou velké kousky a pak nechte detaily vyplnit díry. Vše se dostává na své místo tak, jak má.

Peníze

Nastává období plné energie a vzrušení, zejména pokud jde o sdílení dovedností. Pokud jste vždycky chtěli vést kurzy nebo předávat své poselství on-line, je tento týden skvělou příležitostí začít. Vesmír naznačuje, že byste mohli přilákat publikum z celého světa a také si vydělat slušné peníze. Rozkvetou také vaše vztahy.

Zdraví

Planetární konjunkce vás podporuje v tom, co je pro vás správné na fyzické úrovni. Pokud jste tento měsíc z jakéhokoli důvodu vyřazeni z běžného života, věnujte zvýšenou péči pravidelné stravě a pohybu, který potřebujete. Správné potraviny jsou výživné, poskytují dostatek vitaminů a stopových prvků a zároveň skvěle chutnají. A nejlepší cvičení zajišťuje dobrý krevní tlak, pružnost a rovnováhu. Vyzkoušejte bikram jógu, která jemně, ale důkladně posílí vaše nohy a spodní část zad.

Přečtěte si také