Denní horoskop RYB na 29. 8. 2022

Ryby 29. 8. 2022

Dnes to vypadá, že se možná nebudete moci zúčastnit skupinové aktivity, kterou jste očekávali, Ryby. Vaši okamžitou pozornost si mohou vyžádat jiné naléhavé záležitosti. To by se mohlo ukázat jako frustrující. Pokud však budete pracovat rychle a efektivně, možná se vám to přece jen podaří. Pečlivě si rozvrhněte čas a pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní atmosféra jistě uklidní všechno rozbouřené peří. Planetární sestava vytváří příležitost k nápravě po prožitých potížích. Lidé oceňují vaše chladné, ale intenzivní vystupování a zřejmě vycítí, že pod klidným zevnějškem se skrývá doutnající sopka. Klíčem k úspěchu je dnes věnovat čas zájmu o druhé.

Práce

Svezli jste se na vlně štěstí a nyní je čas zaplatit. Vzdejte hold těm, kteří vám na této cestě pomohli. Nezapomeňte ocenit ostatní za jejich tvrdou práci a solidní rady, které vám pomohly dostat se tam, kde jste dnes.

Peníze

Toto období je plné protikladů. Možná se snažíte ve svém životě navázat nový vztah s mentorem, zaměstnavatelem nebo obchodním partnerem. A díky aktivitě v oblasti, která řídí vážné vztahy, můžete zjistit, že potkáte přesně tu správnou osobu ve správný čas. Společně můžete v podnikání přenést hory doly, takže si určete parametry a pusťte se do toho! Měli byste postupovat rychle.

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zabavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení svých pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli  trochu se tím pobavte!

Přečtěte si také